ЛИФТИНГ НА ШИЯ С Juvederm® VOLBELLA®

С годините, производството на колаген в кожата намалява, а след 50-те започваме активно да го губим. Климактериумът краде от колагена по 1% на година. Резултатът е отпусната, увиснала и набръчкана кожа. За момента единствената компенсация са козметични процедури, които забавят загубата или стимулират производство на нов колаген.

Едно от уместните решения е инжектирането на хиалуронова киселина. Продуктът се моделира лесно, а след като се постави, няма оток, зачервяване и по нищо не личи, че на мястото е извършвана процедура.

Лифтингът на шия с JUVEDERM® VOLBELLA® с лидокаин е оригинално решение, прилагано от д-р Мая Тачева. VOLBELLA® използва патентованата VYCROSS™ технология – иновация в производството на хиалуронова киселина - специално създадена за по-малко отоци след манипулацията и за дълготраен ефект.

Революционните филъри VOLBELLA® представляват хомогенен гел без частици, за естествено насищане на кожата с молекули хиалуронова киселина с ниско молекулно съдържание.Затова те имат по-дълга продължителност на ефекта, защото се създава по-здрава връзка с водата и по-висока резистентност на мрежата.

Филърът VOLBELLA® се поставя с ултра тънка игла и съдържа обезболяващо вещество лидокаин, което прави процедурата абсолютно безболезнена. След нея е видим мек естествен ефект. Създаденият от филъра обем връща това, което възрастта е отнела от кожата на шията.

С едно третиране, ефектът от лифтинга на шията продължава 12 месеца.


Цени за лифтинг на шия с JUVEDERM® VOLBELLA® /филър/

процедура цена
  • Лифтинг на шия с JUVEDERM® Volbella™ (1мл.)

550.00 лв.


Ценa за 1 процедура.