Безиглена мезотерапия

Крио-терапия – Криолифт

За какво е подходяща тази процедура?

Връщане на тонуса и блясъка на уморената кожа и изглаждане на бръчките.

Криолифт е идеален за избледняване на пигментацията, защото подобрява метаболизма на клетките.

В практиката си използваме крио-терапията за вкарване на биологично активни вещества в кожата. Тя дава прецизни и сигурни резултати: лифтинг на кожата, стягане на текстурата и подобряване на тонуса на кожата.

Как действа Криолифт?

Методът е перфектна симбиоза между действието на висококачествени продукти и биостимулиращия ефект на крио-терапията за постигане на оптимални резултати. Той съчетава в една процедура крио-мезо-терапия и крио-пластика. Извършва се с апарат Cryolift™. Процедурата е ефективна и много приятна, без странични реакции.

  • 1. Кожата се подготвя за процедурата с лек гликолов пилинг. Тъй като пилингът не предизвиква лющене, може да се прави и през лятото.
  • 2. Следващата стъпка е нанасяне на специални гелове, които увеличават резултата от лечението. Лекарят преценява какъв гел или комбинация е подходящ за кожата на пациента:
  • 3. Извършването на процедурата крио-мезо-терапия и крио-пластика става с накрайника на апарата Cryolift™, който през цялото време поддържа температура -180 C. При нея се получава ефект в три направления:
  • Дермокриофореза – мощно свиване на кожните кръвоносни съдове там, където накрайникът допира кожата. В съседство на свитите съдове се получава разширяване на съдовата мрежа. Този механизъм води до бърза последователна смяна на вазоконстрикция с вазодилатация и създава изпомпващ ефект, водещ до пълна резорбция на активните съставки в кожата.
  • Оксигенация – активираната микроциркулация на кожата насърчава по-доброто насищане на кожните клетки с кислород, в резултат на което те оптимално използват енергийните си ресурси. По-доброто проникване на активните съставки увеличава въздействието им върху кожните клетки.
  • Контролирана аналгезия – бързо забавяне на нервната проводимост чрез местна аналгезия върху третираната област. Позволява по-дълбок моделаж, без да се причинява дискомфорт на пациента.
Кога се вижда ефектът от процедурата?

Веднага след процедурата кожата е гладка, стегната и бляскава.

Колко процедури са необходими?

Обикновено се препоръчват 6 процедури – по веднъж седмично и след това за поддръжка 1 път през 3 – 4 седмици. Броят и честотата на процедурите, както и съчетанието на геловете, се определят от лекаря, индивидуално за всеки пациент според конкретните му нужди.


Цени за безиглена мезотерапия

процедура цена
  • Криолифт на шия и деколте

от 100.00 до 120.00 лв.


Цена за 1 процедура.