Радиочестотен лифтинг-Радиофреквенция

За какво е подходяща тази процедура?

Радиочестотен лифтинг – радиофреквенция е процедура за стягане на отпусната кожа и подмладяване на лицето. Оформяне на лицев контур и премахване на двойната брадичка.Заличаване на фини бръчици и намаляване дълбочината на назолабиалните бръчки.

Как действа радиофреквенцията?

Радиофреквенцията се използва за образуване на нов колаген. Чрез генериране на топлина в дълбоките слоеве на кожата, се получава свиване на съединителната тъкан и елиминиране на ненужната вода от клетките. Процесът се контролира, като на всеки 30 секунди температурата на повърхността на кожата се измерва с лазерен термометър и се поддържа в границите 39 – 43 градуса по Целзий. Субективно се усеща като леко затопляне и в никакъв случай не се получава изгаряне. Топлината, генерирана от апарата, води до мощно стимулиране на фибробластите, произвеждащи колаген. За пръв път говорим за „неоколагенезис”, т. е. реорганизация на колагена. Това означава производство на нов свеж колаген, който може да повдигне двойната брадичка, да намали торбичките под очите, да оформи и повдигне лицевия контур, да намали дълбочината на назолабиалните бръчки. С други думи казано – цялостно да подмлади кожата на лицето.

Механизмът на действие на RF на молекулно ниво се реализира чрез апарата AccentXL® – Alma Lasers™, който представлява система с 2 накрайника:

  • УНИПОЛЯРЕН /патентована технология/
  • БИПОЛЯРЕН

Униполярният накрайник генерира топлина, която достига до 17 мм дълбочина в кожата, нагрява кожната и подкожната тъкан, без да поврежда повърхността на кожата. Полето, което той създава, прониква по-дълбоко и се прилага основно в зони с големи натрупвания на мастна тъкан , за стягане и повдигане на отпусната кожа на лицето /без чело/ и шията.

Биполярният накрайник въздейства в по-плитки слоеве на кожата и се използва за третиране на зони в близост до кости: чело, около очи, отделни бръчки по лицето, както и за допълнителна подсилваща обработка навсички останали зони.

Цени за радиочестотен лифтинг - радиофреквенция

процедура цена
  • Лифтинг около очи

50.00 лв

  • Лифтинг на двойна брадичка

60.00 лв.

  • Радиочестотен лифтинг на лице

100.00 лв.


Цените са за 1 процедура.